Heeft u vragen?

Bel 088 44 66 000 of mail

Samen zorgen

voor meer inzicht

Fiscale diensten

MKB Finance is specialist in fiscale diensten. De vele uiteenlopende wetten en de regelgeving met betrekking tot de belastingheffing maken inzicht en professioneel advies onontbeerlijk. Wij hebben onze dienstverlening gesplitst in BASIS en MKB+ dienstverlening.

Hoe kunnen we u helpen?

Maak een afspraak Bel mij

MKB Finance brengt rust in de organisatie

Als ondernemer heeft u met veel fiscale onderwerpen te maken, zoals o.a. omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en loonbelasting. Dat komt allemaal voort uit uw administratie, uw jaarrekening en eventuele andere besluiten, bijvoorbeeld het uitkeren van dividend. Een goede administratieve organisatie en het correct uitvoeren van uw boekhouding is dan ook van groot belang en de basis voor een gezonde financiële bedrijfsvoering.

Daarnaast zijn het vaststellen van uw fiscale positie, eventuele fiscale voordelen, het starten of overdragen van uw bedrijf veel voorkomende aandachtspunten. Dit vraagt om boekhoudkundige en fiscale kennis. Met de vele jaren ervaring en de beste fiscale specialisten op accountantsniveau streven wij naar een optimaal resultaat.

Immers...

‘Ondernemen doen we samen!’

Neem contact op

Heeft u een goed beeld van onze organisatie en dienstverlening gekregen? Persoonlijk contact is wat ons betreft de beste manier om nader kennis te maken.

MKB Finance
Landzigt 16-20,
3454 PE DE MEERN

Of bel ons op nummer 088-44 66 000