Aan de slag

met jouw talent!

Ben jij een (toekomstige) financial en klaar om professioneel uitgedaagd te worden?

MKB Finance is een onderneming die volop in ontwikkeling is. Onze accountancy branche verandert met de snelheid van het licht door robotic accounting en snel veranderende fiscalisering. Dus stoppen we nooit met leren en zijn we nieuwsgierig naar jouw talenten! Bouw met ons mee aan de groei van MKB Finance en krijg bij ons ook alle ruimte voor persoonlijke groei.

Hoe wil je bij ons aan de slag?

Werken bij Leren bij

Samen bouwen we aan een nieuwe toekomst met:

Ruimte voor jouw talent
Als professional bouw je mee aan de groei van MKB Finance. Jouw talenten worden gezien, gewaardeerd en je krijgt van ons de ruimte om ook te groeien en te bloeien.

 

Een informele werksfeer
Wanneer je ons kantoor binnenstapt, zul je de sfeer op de werkvloer opmerken: er wordt samen hard gewerkt, maar ook gelachen. Je werkt in een leuk team met betrokken en behulpzame collega’s waarbij je altijd terecht kunt met vragen. Gelukkig is er ook tijd voor ontspanning tijdens onze borrels en teamuitjes die je niet wilt missen.

 

Flexibel (thuis)werken
Op ons gloednieuwe urban kantoor hebben we een omgeving gecreëerd waarbij flexibel kan worden omgegaan met 9 tot 5. Wij geloven in het enthousiasme en de verantwoordelijkheid die onze werknemers pakken over hun werk. Als deels vanuit huis werken bijdraagt aan een fijne werk-privé
 balans, maken we dit graag mogelijk.

 

Goed geregeld voor nu en later
Zodra je bij ons van start gaat, krijg je een passend salaris en bij een vaste aanstelling een jaarlijkse bonus. Ook verzekeren we je van een eigen pensioenregeling, zodat jij later kunt genieten van je oude dag.

Video

Samen ondernemen
brengt je verder

Speel video

Neem contact op

Heeft u een goed beeld van onze organisatie en dienstverlening gekregen? Persoonlijk contact is wat ons betreft de beste manier om nader kennis te maken.

MKB Finance
Boteyken 193-2,
3454 PD De Meern

Of bel ons op nummer 088 44 66 000