Samen werken

aan de toekomst

Werkwijze

U belt of mailt ons voor het maken van een afspraak voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek bij u of bij ons op kantoor. Om u alvast een indicatie te geven kunt u onder tarieven een berekening van uw vermoedelijke maandprijs maken. Zie onze tarieven.

Hoe kunnen we u helpen?

Maak een afspraak Bel mij

Indicatie tarief

Onder tarief kunt u toegespitst voor uw situatie een indicatie berekening maken.

Deze berekening stuurt u gelijk door naar ons kantoor om vervolgens een afspraak te maken. 

Samen / bekijken we je onderneming

Na overeenstemming starten wij met de uitvoering van de werkzaamheden. Daarbij maakt MKB Finance gebruik van moderne middelen. MKB Finance staat voor innovatie. Robotic accounting is ons streven. Het digitaal aanleveren van uw administratie is het enige wat u hoeft te doen. Dat kan met een smartphone, scanner, e-mail of Dropbox. Dus geen papierwerk meer, geen papieren archief. Door een automatische koppeling met de bank heeft u altijd inzicht in een actuele stand van zaken. Vanuit het dashboard ziet u direct waar eventuele problemen en verbeterpunten ontstaan.

Bij dit alles staan kwaliteit en service hoog in het vaandel.
Onze basisdienstverlening bieden wij u aan als abonnement, gebaseerd op uw specifieke situatie. Met de tarievencalculator kunt u zelf een indicatie-berekening maken. Na het kennismakingsgesprek kunnen wij het definitieve maandtarief vaststellen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Automatiseren en groeien

Het adviseren van ondernemers en particulieren op het gebied van fiscale planning is voor ons een dagelijkse bezigheid. Er zijn diverse uitgangspunten voor een fiscale planning. Denk aan: besparen, initiatief nemen, stappen ondernemen die u in de nabije en verre toekomst belastinggeld zullen besparen.

Naast de bedrijfskundige adviezen zijn er ook complexere vraagstukken waarover u, als ondernemer, graag eens met ons over zou willen sparren. De zogeheten “ MKB + “ diensten. Met de juiste vakkundigheid van een sparringpartner aan uw zijde die kennis heeft van fiscale en financiële zaken zult u uw doelen vloeiend realiseren. Wij werken met opgeleide adviseurs, met veel ervaring in de financiële en fiscale sector. Samen met u maken we een financiële planning zodat u in de toekomst kunt profiteren van de genomen besluiten.

Dus de “ MKB + “ omvatten de diensten van een business coach, adviezen op financieringsgebieden en forward planning.

Immers...

‘Ondernemen doen we samen!’

Samen / inzicht krijgen in cijfers

Deze “ MKB +” module binnen de dienstverlening bij MKB Finance is onmiskenbaar van wezenlijk belang voor de ondernemer die stap-voor-stap wil ontdekken waar de grootste bottlenecks én kansen liggen van zijn bedrijf. Dat doen we op een manier die bij u past en met behulp van de ervaring die wij als MKB Finance daar in hebben.

Neem contact op

Heeft u een goed beeld van onze organisatie en dienstverlening gekregen? Persoonlijk contact is wat ons betreft de beste manier om nader kennis te maken.

MKB Finance
Boteyken 193-2,
3454 PD De Meern

Of bel ons op nummer 088 44 66 000