Samen | Grip op ondernemen

< Terug

MKB+ Belasting- & bedrijfsadvies

Samen ondernemen is ons motto: in vertrouwen samen ondernemen vinden wij belangrijk. Door onze ervaring hebben wij onze eigen toetsingstool "Schijf van 4" ontwikkeld. Hiermee maken wij snel een bedrijfsscan en worden problemen in een ander daglicht geplaatst. Natuurlijk hebben wij onze fiscale menukaart verdiept tot een aantrekkelijk tool waarbij wij met onze in-house expertise graag voor u klaar staan. Samen ondernemen, samen groeien.

Hoe kunnen we u helpen?

Maak een afspraak Bel mij

MKB Finance biedt de volgende diensten:

Schijf van vier toetsingstool MKB'er

Schijf van vier toetsingstool MKB'er

Onze Schijf van 4 is een ontwikkelde toetsingstool waarmee wij uw bedrijfsstrategie strategisch, stevig, krachtig en succesvoller maken. Met dit unieke door ons gecreëerde businessmodel kunt u uw bedrijf starten, tussentijds beoordelen en laten groeien. Samen krijgen we meer grip op uw onderneming.

Meer informatie?
Fiscale menukaart

Fiscale menukaart

Eén van de services die wij onze klanten willen geven, is het financieel ondersteunen op maat. Daarom hebben wij onze Fiscale (MKB+) Menukaart samengesteld met daarop een overzicht van onze uitgebreide (fiscale) diensten. Diensten die u kunnen helpen bij het beheer van uw financiën en het nemen van strategische beslissingen voor uw onderneming.

Meer informatie?
Ondernemersplein

Ondernemersplein

Het MKB Finance Ondernemersplein is een dynamische plek waar ons netwerk samenkomt met een breed scala aan specialisten. Van deskundige fiscaal adviseurs tot betrouwbare financiële partners en zelfs HRM-specialisten, wij hebben een zeer diverse groep professionals om u van dienst te zijn. Welkom!

Meer informatie?
Financiering

Financiering

Onze relatiebeheerders en adviseurs staan klaar om u te helpen bij het ontdekken van de juiste financieringsmogelijkheden. Via onze partners zijn wij in staat om snel inzicht te verschaffen in alles wat maar te maken heeft met uw financiering.

Meer informatie?
Coach voor ondernemerschap - sparringpartner

Coach voor ondernemerschap - sparringpartner

Bij ons kunt u rekenen op een veelzijdige begeleiding voor al uw ondernemersvraagstukken. Of het nu gaat om uw bedrijf, uw persoonlijke holding of zelfs persoonlijke groei, onze senior adviseurs staan klaar met hun uitgebreide expertise om u te helpen.

Meer informatie?

Neem contact op

Heeft u een goed beeld van onze organisatie en dienstverlening gekregen? Persoonlijk contact is wat ons betreft de beste manier om nader kennis te maken.

MKB Finance
Boteyken 193-2,
3454 PD De Meern

Of bel ons op nummer 088 44 66 000