Samen grip 

MKB+ sparringpartner

< Terug

Coach voor ondernemerschap - sparringpartner

Bij ons kunt u rekenen op een veelzijdige begeleiding voor al uw ondernemersvraagstukken. Of het nu gaat om uw bedrijf, uw persoonlijke holding of zelfs persoonlijke groei, onze senior adviseurs staan klaar met hun uitgebreide expertise om u te helpen.

Hoe kunnen we u helpen?

Maak een afspraak Bel mij

MKB Finance uw financiƫle sparringspartner onder de knop

Fiscale, -en Estateplanning

Wilt u vervroegt stoppen met werken, wilt u sparen voor pensioen; wilt u sparen voor een extra appertement of juist de studie voor uw kinderen?
Het fiscaal optimaliseren van uw belastingstromen kan al veel opleveren.

Verlangens zijn mooi, de wegen er naar toe minder makelijk. U zult gedurende een lange periode geld op zij zetten om dit verlangen te realiseren. Met de juiste vakkundige sparringspartner aan uw zij zult u uw doelen vloeiender realiseren. Financieel adviesbureau MKB Finance opereert met opgeleide adviseurs, met veel ervaring in de financiële en fiscale sector. Zet vandaag een clevere financiële planning op om in de toekomst te profiteren. 

Kansen

Staat u voor een grote stap, een moeilijke besluit? Gaat u uw onderneming verkopen? Heeft u een opvolger voor uw onderneming? Wilt u onroerend goed aanschaffen om uit te breiden of beginnen met het opbouwen van uw oude dagen voorziening? Oude dagen voorzieningen zijn belangrijk, neem vrijblijvend Contact op met een fiscalist bij MKB Finance en zie waar uw kansen liggen, hoe u nu al voor de toekomst voordelen kunt realiseren.

 

Adviseren

Het adviseren van ondernemers en particulieren op onder andere het gebied van fiscale planning is voor ons een dagelijkse bezigheid. Uitgangspunt van MKB Finance bij fiscale planning. denk aan: besparen, initiatief nemen, stappen ondernemen die mij in de nabije en verre toekomst belasting geld zullen besparen. Neem contact met ons op om kennis te maken met de mogelijkheden, ja er zijn vele vlakken waarop u belastingvoordeel kunt ervaren. 

Estate planning

Naast vermogens-planning heeft u wellicht ook te maken met toekomstige estate-planning. ‘Estate’ is het Engelse woord voor ‘nalatenschap’ de term ‘Estate-planning’ en wordt gebruikt als het gaat om het instandhouding van uw vermogen. Estate-planning, instant houden van uw vermogen en de overgang, waarbij de overgang vaak naar uw naaste familieleden bedoelt word, ook wel uw erfgenamen genoemd. 

Zo voordelig mogelijk overdragen

Het doel bij estateplanning is het opgebouwde vermogen zo voordelig mogelijk over te dragen aan de erfgenamen zodat zij zo veel mogelijk over houden. Aangezien het proces bij estateplanning veel haken en ogen zitten, werken wij op dit gebied samen met extern specialisme zodat wij voor u, alles zuiver en helder in goede banen geleiden. Vergeet niet dat dergelijke al drie jaar van te voren ingezet dienen te worden. Wij denken graag met u mee!  

Wij ontzorgen u niet alleen o.a. met het opstellen van jaarrekeningen en aangiftes, maar kunnen ook de financiële planning voor u uit handen nemen. 

Bij ons kunt u terecht met allerlei vraagstukken over uw onderneming, uw persoonlijke holding of bij meer persoonlijke ontwikkelingen, mede door de in-house expertise van onze senior adviseurs. Samen kunnen wij ontdekken waar behoefte aan is, wat mist en wat nog beter zou kunnen op een efficiënte wijze.

Samen Ondernemen.

Neem contact op

Heeft u een goed beeld van onze organisatie en dienstverlening gekregen? Persoonlijk contact is wat ons betreft de beste manier om nader kennis te maken.

MKB Finance
Boteyken 193-2,
3454 PD De Meern

Of bel ons op nummer 088 44 66 000