Samen grip 

op uw administratie

< Terug

Jaarrekeningen en tussentijdse cijfers

Terwijl een jaarrekening meestal aan het einde van het kalenderjaar wordt opgesteld en een algeheel beeld geeft, kunnen tussentijdse cijfers direct online verkregen worden met behulp van ons handige 'Basis' pakket: real-time inzichten, slimme hulptools en optimale efficiƫntie om uw bedrijf gericht te sturen naar succes.

Hoe kunnen we u helpen?

Maak een afspraak Bel mij

MKB Finance brengt overzicht in de organisatie

Ieder jaar wordt van iedere onderneming gevraagd een jaarrekening op te stellen; de omvang van uw bedrijf bepaalt de hoeveelheid financiële informatie die verwerkt moet worden. Bij MKB Finance zorgen wij ervoor dat uw jaarrekening duidelijk en overzichtelijk is, zodat u volledig op de hoogte bent van de financiële status van uw onderneming.

Onze jaarrekeningen bij MKB Finance bestaan uit een balans en winst-/verliesrekening, met toelichting op beide. Daarnaast wordt onze jaarrekening ook opgenomen in het jaarverslag van uw onderneming en bekendgemaakt.

Als een BV aandelen heeft van meer dan 50% in één of meerdere dochterondernemingen, moeten deze jaarrekeningen samengevoegd worden tot één (geconsolideerde) jaarrekening. In deze geconsolideerde jaarrekening worden het vermogen en resultaten van verschillende bedrijven als één gepresenteerd. Onderlinge posten zoals rekening-courantverhoudingen, winst- en kostenverdeling bij leveringen tussen ondernemingen, vorderingen en schulden, evenals financiële baten en lasten worden geëlimineerd. Een geconsolideerde jaarrekening geeft alleen de rechten en verplichtingen aan derden weer, evenals behaalde winst.

Samen | duidelijk overzicht

Neem contact op

Heeft u een goed beeld van onze organisatie en dienstverlening gekregen? Persoonlijk contact is wat ons betreft de beste manier om nader kennis te maken.

MKB Finance
Boteyken 193-2,
3454 PD De Meern

Of bel ons op nummer 088 44 66 000