Samen werken, met professionals

< Terug

Ondernemersplein

Het MKB Finance Ondernemersplein is een dynamische plek waar ons netwerk samenkomt met een breed scala aan specialisten. Van deskundige fiscaal adviseurs tot betrouwbare financiƫle partners en zelfs HRM-specialisten, wij hebben een zeer diverse groep professionals om u van dienst te zijn. Welkom!

Hoe kunnen we u helpen?

Maak een afspraak Bel mij

MKB Finance samen verbinden, samen ontwikkelen

Ons MKB Finance Ondernemersplein is ontwikkeld volgens onze eigen 'Schijf van 4' speciaal voor u. Het is niet zomaar een inspirerende plek waar ondernemers en bedrijven kunnen vergaderen of workshops en trainingen kunnen geven, maar het is ook een plek waar kennis, ervaring en ondernemerschap samenkomen.

Als MKB Finance willen we graag een verbindende rol spelen door kennis, ervaring, investeerders en ondernemerschap samen te brengen in kleine netwerk bijeenkomsten die wij organiseren. We leggen de connectie tussen lokale MKB bedrijven, start-ups, zzp-ers en zelfs grotere organisaties op ons eigen ondernemersplein. Door deze interacties kunnen er nieuwe groeikansen ontstaan en kan er synergie gecreëerd worden door bundeling of deling van krachten.

Met onze expertise bieden we ook begeleiding aan bij strategische sessies en adviseren we op het gebied van business- en personal development.

Onze multifunctionele ruimtes lenen zich uitstekend voor informatie- en kennisuitwisseling. Daarnaast faciliteren we het contact tussen MKB+ premium samenwerkingspartners voor professionele match making. Ook zijn onze ruimtes geschikt voor co-creatie en het genereren van ideeën bij bedrijfs- en productontwikkeling.

Als ondernemer kan het waardevol zijn om nieuwe invalshoeken te ontdekken en inspiratie op te doen. Ons ondernemersplein stelt u in staat frisse ideeën en inzichten op te doen die uw energie versterken.

We hopen dat u vol energie ons pand zult verlaten!

 

 

Samen verbinden, samen ontwikkelen

 

Neem contact op

Heeft u een goed beeld van onze organisatie en dienstverlening gekregen? Persoonlijk contact is wat ons betreft de beste manier om nader kennis te maken.

MKB Finance
Boteyken 193-2,
3454 PD De Meern

Of bel ons op nummer 088 44 66 000