Samen grip 

Advies onder de knop

< Terug

Financieel maatje/sparringpartner

Zodra u klant wordt bij MKB Finance, krijgt u uw eigen financieel sparringpartner die altijd klaarstaat voor kort advies: met één klik blijf je gemakkelijk in verbinding met uw persoonlijke financiële maatje.

Hoe kunnen we u helpen?

Maak een afspraak Bel mij

MKB Finance biedt u meer

Door onze uitgebreide expertise bieden wij onze klanten financiële, fiscale en ondernemersadviezen aan. Bij ons kunt u tevens terecht met al uw vragen en daarvoor krijgt u een toegewijde relatiebeheerder; een expert die precies weet welk specialisme u nodig heeft, op de hoogte is van ons gevarieerde scala aan fiscale mogelijkheden én ons progressieve 'schijf van vier'-systeem kent en u kan doorverwijzen naar de juiste specialist. 

Voorbeelden hiervan zijn onder andere het effectief opstarten van een bedrijf, bedrijfsoverdrachten of het kiezen van de juiste ondernemingsvorm en herstructurering. Als u advies nodig heeft over uw financiële en juridische bedrijfsstructuur of als u op zoek bent naar financieringsmogelijkheden, kunt u ook contact met ons opnemen. 

Wellicht is onze MKB+ dienstverlening bij MKB Finance dan meer geschikt voor uw behoeften.

Samen | Slim ondernemen

Neem contact op

Heeft u een goed beeld van onze organisatie en dienstverlening gekregen? Persoonlijk contact is wat ons betreft de beste manier om nader kennis te maken.

MKB Finance
Boteyken 193-2,
3454 PD De Meern

Of bel ons op nummer 088 44 66 000