Samen grip 

op uw administratie

< Terug

Loon-, salarisadministratie

Salarisadministratie is een professioneel vak. Bij ons kunt u uw volledige loon- en salarisadministratie onderbrengen. Aanverwante vraagstukken kunnen wij voor u aanpakken intern of via onze externe HR specialistenteam.

Hoe kunnen we u helpen?

Maak een afspraak Bel mij

MKB Finance brengt grip in de loonhuis

Iedere ondernemer die personeel in dienst heeft, moet een loon- of salarisadministratie voeren. Maar loonadministratie is meer dan alleen het woord doet vermoeden. Het is een complex geheel en staat los van uw financiële administratie. MKB Finance neemt u volledig uit handen met onze online salarisservice.

MKB Finance kan veel werk voor u doen. In combinatie met uw volledige financiële administratie kunnen wij uw loonadministratie snel en efficiënt uitvoeren. We leveren loonstrookjes, jaaropgaven en loonjournaals, verzorgen de aangifte van de loonbelasting en geven belasting- en personeelsadviezen. Indien gewenst stellen we uw arbeidscontracten op.

Het bijhouden van de loonadministratie betekent dat er veel terugkerende taken zijn, zoals het bijhouden van mutaties, uren en -dagen, soorten contracten, etc. Het is het overwegen waard om de vele taken die nodig zijn voor een degelijke loonadministratie uit te besteden. Vooral als u een klein aantal medewerkers in dienst heeft, is dit kostenefficiënt. MKB Finance kan u hier snel en efficiënt mee helpen.

Naast de loonadministratie biedt MKB Finance meer. Wilt u nieuw personeel aannemen of arbeidsovereenkomsten verlengen? Wij kunnen desgewenst uw arbeidscontracten opstellen, rekening houdend met wat gebruikelijk is in de branche en bij concurrentie. Zo voorkomt u verrassingen achteraf. Laat ons u adviseren, de specialisten van MKB Finance.

Als werkgever bent u wettelijk verplicht personeelsdossiers bij te houden. Sommige documenten moeten zelfs nog jaren bewaard blijven na het vertrek van een medewerker. Dit moet zorgvuldig gebeuren en vergt dus veel arbeid. MKB Finance heeft jarenlange ervaring en goed opgeleid personeel met uitgebreide kennis van alle wetten en regels op dit gebied. Met MKB Finance bent u verzekerd van een zorgvuldige documentatie van uw personeelsinformatie en het bijhouden van uw complete loonadministratie. Alle informatie kunnen wij digitaal aan u beschikbaar stellen, zodat u altijd alles binnen handbereik hebt.

Uw loonadministratie voeren, arbeidscontracten opstellen of uw personeelsdossiers bijhouden?

Want... 'Ondernemen doen we samen!'

Neem contact op

Heeft u een goed beeld van onze organisatie en dienstverlening gekregen? Persoonlijk contact is wat ons betreft de beste manier om nader kennis te maken.

MKB Finance
Boteyken 193-2,
3454 PD De Meern

Of bel ons op nummer 088 44 66 000